sova är nog det bästa som finns.

Igår sov plutten Sophie här. Som jag sa i mitt tidigare inlägg så var vi först hos Hampie. Där så såg vi hockeyn. Den var inte sevärd :( Djurgården förlora i sudden. Efter sitt kanon skott, stolpe ribba. Men allt är inte rättvist här i världen!
Efter vårt lilla besök där borta drog vi hem till mig. Då mös vi med kissarna och sen var vi uppe till någon gång runt fyra. Hahah, herregud va flum! Min humor har aldrig varit torrare.

Nu ska man plocka undan lite innan baby kommer.


Hos Hampie!


Nu så är jag hemma hos Hampus med Sophie. Nu ska vi kolla DJURGÅRDEN! Sen får vi se vad som händer ikväll. Sen så sover Sophie hos mig :D Det blir guld!

Halsfluss

Halsfluss suger.
Speciellt när man egentligen skulle varit i globen igår och sett finalerna i innebandy. :( Så får se hur länge jag får tillbringa min tid här hemma i sängen. Sen är det ju inte precis ett stort plus att min pappa är på Island vid alla vulkaner och kommer inte hem :( han har varit borta i en vecka nu.



& sen vill jag bara säga grattis till Tor som ska bli proffs och gå RIG i Umeå. Lycka till vännen!

SOOOOOOOL (#)

Tjuuu alla!
Ïgår sov Moa och Malin här. Det var hur mysigt som helst! Vi sov på bredden i min 120-säng. Så det blev lite trångt för benen. Men det var mysigt!

Nu sitter jag hemma hos Viktor och vi ska snart dra till hans kompis. Det blir övernatta här! 3 natten med pojken detta lov, gosgos. Men ska dra nu. Ha det bra ♦

mmoi <3 jullis

Nu har jag Moa här, hon har sovit här. Hela kvällen igår så nördade vi Facebookspel, sen somnade vi till "Bäst i Sverige".

Senare idag kommer orris & sover här. Får se vad vi hittar på för flummigt. Pussheyy!


RSS 2.0