långa nätter - melissa horn



finns inte så mycket och säga om dagen.
men imorgon blir det bio med kalle o frej.
pussar på det! ;*





nära vägen till ditt hjärta.

 



fredag
först skola. Den rullade väl på som vanligt. Beep-testet satte sin markering på dagens slut. Kämpade hem efter det. Mådde inge vidare. Men kämpade mig till Malin sen i alla fall. Där var det fett chill. Vi hade sjukt skoj. Vi somnade tidigt. Vid halv tolv ungefär, klockan tio ringde klockan, var uppe ur sängen vid halv elva och åt frukost. Sen gick jag och Malin o la oss igen och flumma sönder. fyfan vad jag skratta. Tack för kvällen bv.

lördag
på lördag så var det chill till klockan halv fyra. Då drog jag upp på stan och mötte Moa. Först gick vi till make up store som hade stängt. Sen gick vi till Behrn Arena för att kolla på fotboll. På vägen dit mötte vi Fille så han hängde med bort dit. Men stack efter ett tag. Där så pratade vi om allt mellan himmel och jord. Fett mys var det. Det var så otroligt kallt. Skorna var skit blöta eftersom vi gått så långt så vi satt med vantar på fötterna (a. Efter fotbollen drog vi till Mc donken och tjocka oss. mumms mumms. Sen drog sötan hem. Puss på dagen med Moa;*

söndag
idag så var det omställning med klockan sen drog jag till samlingen för det var tagga till match. Matchen finns det inte mycket att säga om. aja. efter matchen blev det hem. Nu blir det bara chill.


för kärlekens skull.

Jag vill bara säga att Josse är en bajskorv
som åker till USA och lämnar mig hemma
men måste också säga att hon är sjukt
underbar och puss på henne verkligen
och puss på att vi kom med på natt
innebandyn. Vi kommer digga sönder
hahahahahah! Aja ska sova nu.
Världens bästa dag väntar på mig.


      


om jag var din.




Först var det skola idag. Var inte med på innebandyn i skolan. Stannade kvar och jobbade med Josefine och Sophie. Puss på dom sötnosarna ;* sen blev det hem. Var hemma en stund sen stack jag till Malin. Där gjorde vi pasta. mums mums. Sen satt vi och pratade om allt i typ evigheter. Jag älskar den där tjejen så grymt mycket! När jag kom hem från henne så körde jag lite stryka tillsammans med brorsan. Det gick helt okej. När jag var klar med det tog jag steget att vaxa mitt andra ben. Ouff! aj säger jag bara. menmen, efter det så har det inte hänt så mycket. Måste bara nämna att min bästis Erik Svedmark har fått ny frisyr made by julia forssell och den är gryyyymt snygg! Pusspådet. Nu så har jag kollat klart på Desperate Hausewives så nu blir det andra avenyn på datan. Puss på det :*

Wherever you go.




idag så var det skola. Första dagen är alltid så seg. Tur att vi bara har 4 lektioner. Hemkunskap, läsning, språk, innebandy. Aja. Nu har jag i alla fall kommit hem. Soft. Nu så ska jag väl snart köra lite styrka. och puss på josse som förstår mig!



jag gör allt för att glömma dig. allt verkligen allt. men du gör allt för att göra det jobbigt för mig, göra mig avundsjuk. ALLT verkligen ALLT. Kan du inte bara låta mig va så jag kan få glömma? Jag orkar verkligen inte med allt du håller på med. När du inte ska göra mig avundsjuk så ska du sprida rykten. Och snälla, ta inte första bästa. Att du gillade mig känns så jävla fake. fakefakefake. Jag orkar inte. Jag orkar inte fundera över dig så kan du inte bara låta mig vara? snällasnälla. Låt mig bara vara. Låt mig gå min väg. Så jag slipper dig. snällasnällasnälla! låt mig bara vara människa.
Go your on way

helgen.

jahapp då så var det söndag igen vilket innebär att det är skola imorgon. Folkan var störd ;S typ danstävling mitt i? <3 Det förstörde typ massa. Aja. Det var iallafall fett skoj att matilda kom i helgen. Vi deckade typ på en gång när vi kom hem. Eller hon gjorde iaf. Såklart satte hon på in here shoes när vi kom hem. Jag somnade efter ett tag. Sen idag så var det destriksuttagning med innebandyn. Sug på det gick så jävla dåligt! Menmen det är redan glömt. Nu så hamnade jag framför datan.

<3vad söt du e du är underbar




   

matilda hjärtat

idag så mötte jag matildahjärtat på tågstationen. Sjuuuuuk skoj! Då blev det spendera pengar på kläder. Efter stan drog vi hem till mig. Här så ska vi fixa oss för ikväll blir det ut och driva. Så jävla soft. Har precis tagit en lång dusch. Sen blir det mat. Nu ska jag smörja in mig om någon ville veta? Puss på att matilda är här iaf. pussi!





kärlek.






idag så var det först skola. Fett tråååååk. Men lite soft inga var typ där så det var fett chill på lektionen. På Daniels lektion så var det tävling mellan tjejerna o killarna. Ingen vann. Ida förstörde för oss tjejer (a) aja. <3 Sen var det träslöjd. På idrotten så spelade vi fotbolltennis. Leo och Anton sämsta lagkamraterna. Menmen. Efter skolan var det hem o städa o så. Sen upp på stan igen.



du förstår mig
du betyder för mig
du är för bra för mig
du är grym
du betyder.
<3

feel the pain.




Först så var det skola idag. Eftersom sömnen inte var på topp inatt så var jag skit trött i skolan. Skolan sög som vanligt. Var depp i skolan. Tur att sophie finns där och piggar upp en. Ingen innebandy idag för min del. Kom hem vid fyra och då så gjorde jag laktosfri kladdkaka. Mumms! Den står i ugnen nu och väntar på att bli klar. Sen blir det väl plugga till tyskan och så. Nu är det några småungar som plingar på dörren vänta.. tillbaka igen. Det var mina små pinglor från Lundbyskolan som kom och knackade på dörren som frågade om jag ville leka. Dom är för söta mina små pinglar! Aja, finns inte så mycket mer att säga. Ha det bra. puss.

DU ÄR SÖT!

you suck.



idag så blev det skola igen. Det sög blev inte bättre efter allt skit man fick veta. aja, sen så var det innebandy där flumma man runt med  mimmi och bella. Sen så drog jag o bella till stan med bussen. Då pratade vi om allt. Så skönt att prata ut lite. På stan så drog man hem. Hampus höll mig social i bussen tur som var. Sen när man kom hem så satte jag mig vid datan. Då ringde Edvin så pratade jag med han. Han hade klarat moppeprovet så grattis på bästisfestis sen så har det inte hänt så mycket mer. inget kul iaf. Nu är jag iaf fri från klumpen i magen. Gråten kom ut äntligen.

inställning slår klass

Lördag:
På kvällen så drog man till Josse där var det fest för tjejerna. Vi åt tacos sen så kollade vi på melodifestivalen. Världens drag var det hos oss Mycket skrik och skratt. När melodifestivalen var slut gick vi med ett glatt leende till nintendo wii och spelade trummor och gitarr, 4 spela trummor (på samma trumset) 2 spela gitarr (på samma gitarr) världens drag! Klarade medium! Sen blev det hem o sova för det var tidig match som väntade.








Söndag:
 Jaha så var det söndag igen = skola imorgon, aja idag var det match mot lindesberg tidigt tidigt på morgonen. Vi spelade bra och vann med 3-2, och jag gjorde assist? ;o inget minne av, skit samma. Efter matchen så stack man till farmor i Vadstena. Tjohoooo.. naat. Aja skulle träffat trevligt folk där men hann aldrig, sen åkte man hem med huvudvärk och då hamnade man framför datan.

Män vill alltid vara en kvinnas första kärlek - kvinnor vill vara en mans sista äventyr.

igår så skulle jag träffat sophie men blev lite missförstånd så det blev ingenting. På kvällen kom Malin istället hon sov här. Vi sjöng singstar på kvällen. Idag så stack vi upp på stan och tog bussen till birgittaskolan och kollade på innebandy. Där flumma vi lite. skoj var det i alla fall! Sen blev det bussen upp på stan igen med bästis. Sen hem. Nu hamnade jag framför datan ska snart till Josefine och ha party party! Det blir fett mysigt. <3 Imorgon blir det match i birgitta klockan tio på morgonen. Heja heja!





be yourself

Skola idag igen.. Det var fysik prov på morgonen, det var ngt konstigt man skulle förklara typ hur en elmotofr funkade o det sket sig. Aja, whatever, efter skolan så drog jag och erik till Marieberg där jag köpte present till josse<3 efter det så drog jag hem. Sophie ska komma men hon verkar inte ringa så ska väl ringa henne när jag har skrivit det här inlägget :)






ERIK BÄSTIS!


crille när hampus puttade han hahahaha!


Life is life.

Tjenare allihopa!
Idag så har skolan bara rullat på precis som vanligt. Det är ingenting speciellt som har hänt. På morgonen så tog jag mig hem till Ida och från henne så gick vi till skolan. Det tog ca 40 minuter. En riktig härlig promenad med mycke snack. Sen så tilbringade man en evighet i skolan. Efter skolan så drog jag emma och ida hem till ida. Vi gick hem också. Där åt vi äppelkaka utan äpplen, det var gottgott! Sen gick vi vidare hem till mig för att göra klart redovisningen en gång för alla. Sen blev det är skrattfull redovsining. Tusen inspelningar tillslut fick vi ihop något. Sen sjöng ida så jag fick rysningar. Sen stack dom vid sex då satte jag mig o plugga så nu tror jag att jag kan iaf G-delen på provet. Yes! Nu blir det kolla igenom tyskaprovet.. träningen kunde jag inte vara med på så mkt som vi har i skolan. aja
Jag älskar dig!




Josefine Orrgard






Jag måste bara säga att tjejen på bilden är så otroligt bra! Vi var i måndags och tillbringade dagen på marieberg. Flickan är gryyyym och jag älskar henne till tusen puss på att josefine orrgard är så otroligt bra. och för dom som vill kan ni kolla hennes blogg. För att komma till hennes blogg klickar ni här 

Fake a smile.

Nu jag har kommit igång med bloggen en gång för alla! ♥
Den är inte riktigt klar än men duger för tillfället. Skolan var tråkig. Som vanligt! Jag är så jävla trött på mig själv!
Ingenting är bra längre. Men men, inte deppa. Ingen träning idag heller för mitt jävla plugg som tar min tid. Grattis till söta Edvin som har namnsdag idag! Nu blir det pannkaka sen blir det pluggpluggplugg! Dagens puss till Erik som stöttar mig till 100% bästavän <3





BLOGG

Julia har kommit igång med bloggen nu! Hoppas det funkar. Pusssi!

RSS 2.0