Thoren Buisness School

Nu har jag varit på nya skolan för första gången! Det kändes faktiskt bra. Det verkar vara en ganska schysst klass. Hamnade i samma klass som Johan som jag känner och han bor i Lundby så vi kan ta samma buss till skolan. Så det blir skönt :) Nu ska jag och Sophie vara lite nördiga och ta oss till stan och köpa pennor och sånt till skolan.. Hihi!


min älskade Lars Winnerbäck ♥

Nu har jag kommit hem från en kanon kväll, den började klockan tre utanför brunnsparken i örebro, tillbringade två timmar där tills insläpp. Sen klockan fem gick vi och tog platser vid staketet. Där var vi i fyra timmar tills den underbara konserten började! Jag dör, han är ju bara för bra. ÅHH min Lasse..



DAGENS OUTFIT


skjorta: 199kr H&M 
linne: 149kr BIK BOK
shorts: 199kr Monky
ringar: spanien

Kräftskiva

Sitter ute och hae kräftskiva med grannarna, vädret är på topp. Dagen har tillbringats i mellringe för att kolla på innebandy med Josefine. Det var min bästis hampus som spelade sin första a-lagsmatch. :) de förlorade men Hampus var duktig! :)

fetmys


Vad sägs om lite kanel-te?

Blev lite shopping idag när man besökte staden tillsammans med min lilla Sophie!


Kjol: 199kr BIK BOK
Linne: 69kr H&M
Strumpbyxor: 3 för 30kr H&M

Det blev dagens shopping. Nu blir det att sätta sig i min mysiga fotölj, koka lite te, sätta på lite lugn musik och sen läsa SOLO! Längtar redan lite, hihi!

DAGENS OUTFIT


Solglasögon: 79kr Gina Tricot
T-shirt: 149kr H&M
Shorts: 249kr BIK BOK


Drar till stan med Soey nu, puss!

fredag den trettonde

Ligger här i sängen och deppar över att det är fredag den 13, dagen börjar med att man sticker till jobbet klockan 10 på morgonen och så visar det sig att handledaren är sjuk så man behövde inte jobba något. Då har man kämpat sig upp tidigt i onödan! Men jag fick i alla fall tillbringa en natt tillsammans med min kära pojkvän, låg och snacka hur länge som helst! Du är bara allt för bra Älskling.

Sen så åker man iväg för att träffa Soey, efterlängtat kan jag lova!♥




♥ ♥ ♥ ♥


DAGENS OUTFIT


Klocka: SPANIEN
Jeans: 199kr BIK BOK
Armband: 19kr (rea) Gina Tricot
Tröja: 199kr Gina Tricot


Snart så drar jag upp på stan med pojken min, vi ska se på ett band. Det blir massa mysigt!

Sen så vill jag säga till alla att jag tycker synd om min lilla vän Soey som ligger hemma med feber och ont i halsen :( Vad kan vara värre en solig dag i Örebro? Plus att hon måste bli frisk så att man får träffa henne lite! För er som inte vet så är hon helt underbar. Jag älskar dig snuttis!

Te är min passion!

Har legat och myst med katten hela dagen! Snart blir det uppstigning för att fixa sig. :) Det kommer upp på bloggen sen vad som blev dagens outfit :) Pappa kom nyss upp med lite te till mig, det är ju bara för ljuvligt på morgonen! Eller vad säger ni?



Törnfåglarna

Ligger i sängen nu och tar det bara hur lugnt som helst. Det var hård träning idag, men kul. Nu blir det läggdags tillsammans med en bra bok. Puss och godnatt! ♥



En snabbis till Marieberg

Nu är jag hemma från Marieberg, det blev bara en snabbis :) Snart blir det träning igen, ska bli kul! :d Sen så får jag se om jag och Josse hinner kolla igenom några OTH avsnitt! 

Tröja: 199kr GINA TRICOT




Trosor: 150kr PIECES


Kan rekomendera denna kräm, den är som vax för tjejer som man bara har i hårbotten pyttelite så kan man mycket lättare styla håret ;)


DAGENS OUTFIT - jag är med!


Tights: 100kr (rea) BIKBOK
Skjorta: 250kr (killavdelningen) H&M
Linne: 129kr Gina Tricot
Halsband: 50kr (rea) UR&PENN


Shopping är min passion

Nu så har jag fixat mig för att snart dra vidare upp till stan, ska bli kul att träffa Zarah igen. :) Senare ikväll så kommer Josefine hit. Då ska vi kolla på One Tree Hill säsong fyra och mysa massvis, sen blir det träning! Ha en trevlig dag folket!


Har ingen ångest över att sommaren snart är slut.  SKIDOR♥

En vanlig dag med Josefine

Kvällen tillbringades med Josse, vi har varit lite smått busiga som ni nog ser på bilderna under. Hihi, älskar den bruden! 




Imorgon så drar jag och Zarah till Marieberg, ska bli mysigt att träffa henne igen ♥. Blir också lite shopping för min del, älskart! Kommer nog upp vad jag köpt här sen :) Men nu ska jag städa lite i garderoben. Godnatt gott folk!

OCH för er som inte sett den nya bloggen av Christoffer och Josefine bör kolla den nu för den är helt sjukligt rolig.

http://viarnormala.blogg.se/

Bloggen

Nu så har man redigerat lite på bloggen, vad sägs om den nya gillaknappen? Jag tycker den är grym!

I helgen var jag med min pojke i hans sommarstuga. Det var hur mys som helst ♥. Vi bastade, badade, gick på långpromenad, spelade yatzy, och hade allmänt mysigt! Snart så ska jag göra lite mat till mig själv, sen så senare så ska jag träffa Josefine Orrgard, får se vad vi hittar på.




hejhejhejhejhej.

Nu så ska jag lira lite gitarr. Saknar min Malin!




Hos Hampus!

Sitter hemma hos Hampus, vi håller på att baka en kladdkaka. Idag så har jag gjort mer än bara suttit still på jobbet. Vi arbetade vid den nya skolan och skruvade ihop massa möbler och sånt, jag och Fredrik stekte som sjutton! Yo brorsan ;)

Imorgon så drar man till pojkvännens sommarstuga i Leksand, I love u.


efter ett hårt träningspass

Kommer ut i köket och då har Josefine tänd ljus och värmt Billyspizza till oss med jätte god dricka till. Kan man ha en gulligare kompis?

Hemma hos Josefine!

Nu så sitter jag hemma hos Orrgard. Vi har inte hunnit gjort så mkt, Josse är just nu och fixar sig lite :) Senare ikväll så ska vi träna igen. Ska bli massakul!
Och jag jobbar för fullt.. Idag har jag inte gjort någonting alls.. Vi satt inne i en konferans sal och snackade i typ två timmar, sen så fick vi sluta. :) Men ändå skönt att man får lön för åtta timmar så jag lider ingenting!


JA HON ÄR SNYGG!





Ansiktsmålning

Idag så har jag jobbat, började klockan elva, sen så slutade jag vid två. Jag har jobbat med att göra ansiktsmålningar! Det var faktiskt ganska kul. :) Nu så ska jag snart dra och träna med laget, har inte tränat och träffat vissa på hela lovet! Det ska bli såååå kul! Nu ska jag byta om, tjaooo


Leksand

Nu så har man kommit hem från en underbar helg med Viktor, det var hur skoj som helst. Det var synd att det var dåligt väder, men det funkade i alla fall. :) Ska försöka dra dit igen nästa helg. Saknar min pojkvän

RSS 2.0