Someone like you.

Kom precis hem efter en träning med bästa tjejerna. Man blir alltid glad när men är o tränar, spelar ingen roll hur man mår hemma. Tjejerna kan alltid pigga upp en! Sandra (vår målvakt) som fyllt 18 bjöd oss på tårta idag, mums mums! Nu ska jag sova sju kvart i timmen för att orka svenskaprov imorgon. Känns bättre idag än vad det gjorde igår i alla fall... och tack till er som skrev o stöttade mig! Det betyder massvis ska ni veta. Sov så gott, man vet aldrig när jag skriver igen, puss!

sämsta dagen på länge

Ibland är det bra att ha bloggen kvar, för då får man tillfälle när man behöver skriva av sig lite, och verkligen skriva. Den här dagen har varit sämst. Jag har ångest över veckan och över skolarbete som måste göras. På facebook så får man se alla sötnosar med sina pojkvänner hur alla firar med choklad och myspys. Min pojkvän bor i värmland och sitter och spelar tv-spel, och jag sitter och pluggar. Kan det bli än värre alla ♥ dag? Känns inte som det. Den här veckan är det så otroligt mycke prov o inlämningar så jag vet inte hur jag ska orka. Jag lägger ner all min lediga tid och knappt det räcker till. Nu på kvällen så tog det bara stopp, kunde inte läsa mer. Fick inte in ett enda ord till. Hur ska jag kunna få in det imorgon efter en träning? Klarar inte av all press just nu. Skulle vara skönt o bara sova hela veckan istället för att plugga..

Nu ska jag sova och inte göra någonting annat än att vila. För imorgon så är det en ny dag som man ska igenom med massor med stress, skola, plugg, träning, mat, allt vad det innebär. Jag är i alla fall glad för att jag har världens bästa pojkvän som trots allt står ut med mig när jag blir såhär. Tack Jesper. Puss och godnatt på er alla.

RSS 2.0