ditt leende säger mer än tusen ord.



Jag funderar på att ta bort min blogg för jag orkar inte att uppdatera den. men här kommer ett inlägg iaf. Nu sitter jag & josse har pratat i flera timmar. Hoppas det är bra med allt nu. Imorgon så kommer Felice till mig. Länge sen man träffade den flickan. I övrigt är det inte mkt som händer här i Örebro. Snart drar man till Göteborg & Liseberg med bäste barndomsvän. Det kommer bli sjukt skoj! Annars händer det inte så mkt i mitt liv. bara jobbjobbjobb.

regn vs. sol

idag blir det josefine. något speciellt som händer runt om kring folket?

allt bara allt.

GOTLAND
Jag var på gotland i en vecka med malin, och hennes syskon. plus 3 miljöpartister och deras barn typ. Det var en sjukt lyckad vecka. Vädret var på topp och mycket tid tillbringades i solen. Lite shopping & mycket milkshake. Toppen verkligen!

WARBERGLÄGRET
Jag var hemma i bara en dag innan jag drog mig vidare till Varberg. Och för alla som undrar varför man stavar lägret med W så är det för att laget stavas så ;). Aja. Det var iaf en otroligt skoj vecka. Mycket träning, många nya kompisar. & Liseberg var för skojsigt. Saknar alla där redan så sjukt mkt. Alla kvällar med kortspel & Olle när han spelade bubblan. Fyfan vad kul! Tack till alla som gjorde det till en minnesvärd vecka.

HEMMA IGEN
Nu när jag är hemma igen så tillbringas min tid med världens bästa josefine och jag älskar henne mer än allt annat! ♥



Erik, Nils och buffybooi på bilden, <3puss på er

RSS 2.0