Fredag!

Sitter på bussen hem från skolan. haft sista dagen under ledarskapsveckorna nu så nästa vecka har vi vanlig skola igen.. Idag fick vi diplom och ett bevis som visar att vi har deltagit under dessa veckor som tydligen är bra att ha med i CV:t sen.

Mysig fika med Vickan på Java idag (alltid mysigt med henne) och ikväll kommer Josse till mig för lite myskväll inför premiärmatchen på lördag i serien! Bra dag!






Back to School

Efter 3 dagar APL-dagar så är det dags för skolan igen. Känns så lockande med 3 timmar fysik B på morgonen.. Men det är bara att bita ihop! Godmorgon i alla fall!




Riskutbildning 2: check!

Nu sitter vi från körskolan på väg hem igen från Laxå där vi gjorde halkan. Det var roligt och gick bra! Skönt att äntligen ha den klar. Trots att jag fyller i november så är det ett steg närmare körkortet! Nu blir det hem, plugga och sen dra till träning!



Pizzahut!




Shopping

De lilla jag köpte idag (byxorna är svarta)!




Back to Örebro

Nu är vi på väg hem igen! Har varit en riktig härlig dag med bästa! Mycket skratt som vanligt. Fick även med mig ett par byxor och en tröja. Nu väntar sängen, för imorgon så ska jag upp till körskolan! Eftersom mitt blogg.se krånglar lite så får ni upp bilderna i olika inlägg. Men dom kommer upp närsom! Godnatt! :*

Mys i huvudstaden

Sitter med Vickan på Pizzahut och har precis tryckt i oss massa pizza från buffén. Mumsigt! Har köpt en kavaj som jag kan visa lite senare, supefin! Nu ska vi fortsätta vår shoppingdag nu när vi fått lite mat i magen!

Stockholm med en fin vän!

Imorgon så drar jag och Victoria till Stockholm för en heldag shopping! Kommer bli jätteroligt och mysigt. Så det är dags för mig att sova, godnatt mina vänner!




Kärlek till vädret!

Drar snart till körskolan för min 5:e körlektion. Har ledarskapsveckor så måndag-onsdag är jag ledig från skolan för ska analysera en chef på ett företag, pappsen fick ställa upp! Nu är även min nya header och bloggdesign klar, bara några småsaker kvar att fixa! 
 

Dags att börja igen?

Nu har jag inte bloggat sen i mars så det kan vara dags att börja igen nu när man lätt och smidigt kan blogga från mobilen! Igår var jag och bowlade med Axel, Adde och Malin! Det var riktigt roligt faktiskt, efter bowlingen mötte vi upp Michelle och drog sen hem till mig och kollade Avatar, åt chips o hade det trevligt! Sen blev det så att alla (förutom Malin som jag bor granne med) sov hos mig så vi trängdes alls fyra i min 160 säng.. varmt o mysigt! Tack för helgen vänner!








RSS 2.0