F.r.i.d.a.y

Sover ensam inatt vilket känns sjukt ensamt. Imorgon nationella-prov i Svenska B. 5 timmar uppsats.. Känns inte direkt så otroligt roligt, men efter det så blir det en helg utan dess like! Ska firas av min bästavän på lördag och längtar tills jag ser vad hon har hittat på! Sjukt taggad!
För er som missat (vilket ni troligen inte har) så har jag tagit körkort (!!!) fem dar efter min födelsedag. Det var sjukt skönt! Har redan kört massor. Men nu ska jag sova så jag orkar skriva svenskan imorgon. Godnatt!



En vecka.

Jag fyller 18 om en vecka.
Jag börjar 13.40 imorgon.
Mitt projektarbete går riktigt bra.
Bokad utomlandsresa i Januari.

& just nu är jag där jag vill helst vill vara!






M.Å.N.D.A.G

Första dagen i skolan efter en veckas lov, inte direkt så man hurrar över att vara tillbaka till skolan. Dock så har man fått ett SJUKT skönt schema denna period vilket är väldigt skönt! Sen är det så underbart att jag fyller 18 om endast 9 (!!!!!!) dagar! Bättre sent än aldrig, men ska bli så skönt nu att äntligen få hänga med alla andra.
 
Just nu sitter jag och lyssnar på väldigt bra musik med ett ännu bättre sällskap, så just kan det inte bli så mycket bättre faktiskt. Med andra ord så skulle man kunna säga att denna måndag är en väldigt bra måndag & det är din förtjänst, bästa du ♥
 
 
 

höstlov!

Vidare till DM-final efter gruppspel idag, bra kämpat av Kumla DAM!

Nu har vi trevligt besök av barndomsvän m. familj så kvällen bjuder på god mat och mys!

RSS 2.0