Beslutsångest!

aaaah, vilka skor ska man köpa!? 

Livet enligt mig

sitter inne på krämaren och väntar på att då åka till träningen. Idag hade jag kemiprov. Kändes sådär, har gått bättre! Både jag och Vickan går och snörvlar hela tiden, hon har också blivit sjuk! Typiskt alltså! Haha. På krämaren sitter en äckelgubbe och spanar på alla tjejers rumpor.. Han ler åt alla också! Mysig kille.. Men ska till Ica nu och köpa lite mat! chaoo!

Det finns tusen vägar till himlen

Nu ligger jag i sängen, vaknade för en stund sen. Jag har vaknat flera gånger av förkylningen, men jag hoppas det blir bättre snart! Nu ska jag kolla några avsnitt One Tree Hill men först ska jag stoppa lite frukost i magen!


Soffan, livet!

Ligger i soffan hemma i vardagsrummet, mår inte direkt bra. Har blivit sjuk vilket inte är någon hit eftersom jag missar en träning. Menmen, det får jag ta igen sen! Nu ska jag skriva en krönika på emgelska vilket jag inte är så bra på. Men det får gå ändå.

Helgen har varit jätte bra, i fredags så var jag hemma hos Vickan i Kumla, först åt vi mat sen drog vi på fest hos en kille. Det blev riktigt lyckat! Sen kom vi hem och åt kladdkaka och kollade på VM. Riktigt lyckad kväll. På lördagen hade vi kräfskiva med "gamla" grannar. Så då kom Linnis & Simon hit. Även Malin och hennes pojkvän Frej var med. Det blev en mysig kräftskiva, precis som vanligt! I söndags så spelade jag match, det var vår första träningsmatch. Det blev 3-3, men jag är nöjd med vår insats, vi kämpade på bra!

Sen kollar jag One tree hill hela tiden.. får inte nog! & låten här är underbar, tro mig.One tree hill

Nu ligger jag i sängen och har kollat på One tree hill. Kan man bli annat än beroende? Det är sjukt bra! Idag slutade jag halv fem, vilket var riktigt segt. Imorgon ska jag träffa Malin vilket kommer ypermysigt!
Nu ska jag lägga mig under täcket och läsa en stund. Skola, träning, vänner osv.

Jag ska väl börja komma igång med bloggen igen, för typ 100:e gången? Iaf skolan är igång nu i fulla tag! Imorgon så ska jag vara i skolan ända till halv fem, det känns väl sådär.. Men det är bara att bita ihop! Jag har några saker jag vill berätta innan jag fortsätter med bloggen.

Jag och Viktor är inte längre tillsammans. Det kommer vara en tuff tid ett tag fram över. Vi var tillsammans i lite mer än 1 år och 4 månader. Men jag har bestämt mig för att le åt våra minnen tillsammans, och jag vet att vi kommer bli riktigt bra vänner en dag. 

Någonting mer som hänt så är det att jag har börjat 2an precis. Det känns faktiskt rätt skönt om man får säga så. Det är skönt att komma igång med alla rutiner och börja få ordning på saker och ting. 

Det sista jag vill nämna är att jag och min kära klasskompis Victoria har börjat umgås mer och mer! Jag är helt säker på att vi kommer få två riktigt härliga år tillsammans på TBS. Jag älskar dig vännen. 

Nu ska jag lägga mig i sängen och fortsätta läsa på världens bästa bok! (Eller det är en av böckerna i en bokserie som heter House of Night") Jag rekommenderar den serien starkt! Kanske skriver om den längre fram i bloggandet. 

Godnatt!

RSS 2.0