från kylan in i värmen fast tvärtom

Sitter på lektion nu. kemin börjar snart.
Ikväll så blir det beep-test.. Lagom nervös!

Karl Josef Viktor Ericsson

Nyss haft kemiprov. Sen så drar jag till Lillån för att träffa Viktor, det kommer bli hur mysigt som helst! 
Ikväll blir det idol för hela slanten. (Jag är jätte hungrig för hann inte äta efter kemin) 

Nu börjar min svenska lektion! Pusss



Skolan


Sitter här i våran lektionssal och ska snart ha Businesskunskap. Får se vad vi ska gå igenom idag då. Imorgon åker jag till Uppsala, Matilda har precis opererat sig så får se hur det är med henne! ♥

Nu ska jag lyssna lite på Lars Winnerbäck innan jag börjar! 



Helg, igen!

Ligger här i sängen och såg nyss resultatet på matte provet och är faktiskt nöjdare än väntat! Nu så blir det sova för min del för jag är svintrött. Imorgon ska jag träffa Malin Otthén! Mysigt :) Pusspuss ♥

Politik

SD i riksdagen? Man skäms ju över Sverige!

dissen till bussarna

Sitter i skolan nu men börjar inte förrän tjugo i tolv. Bussarna går så dåligt så att var här redan tio över elva :( Buhuuuu. Senare så drar jag till min pojkvän. Men först så ska jag få träffa Malin! 

Puhh!

Sitter i skolan nu och har precis avklarat kemiprovet! Känns så skönt. Efter skolan är det match mot ÖSK. TAGGA!

Kemiprov

Ligger här i sängen och pluggar på kemi. Vi ska ha vårat första prov imorgon och jag vill inte göra allt dåligt ifrån mig! Men det är mycket som man måste kunna. Kommer bli bättre på att uppdatera bloggen nu när jag har dator i skolan, eftersom den är vårat jobb-verktyg. Men nu ska jag fortsätta plugga Kemi och lyssna på lite akustisk musik, snart får jag med mamma komma in med lite te!




TBS

Jag har varit lite dålig på att blogga sista tiden. Men nu sitter jag på lektion och ska snart börja med biologi. Men min dator är krånglig så får låna Jockes (min nya homie). Ikväll drar man iväg till Kumla för att träna, eller aa om jag nu får träna.

Tänker på dig Sophie!

RSS 2.0