rubriken är alltid ett frågetecken

Nu drar jag till staden med Wille och hans polare. Får se om det blir något fint till inköp, isf visas det senare. Ikväll så blir det Josefine, det kommer bli guldaktigt som vanligt! Men nu så måste jag åka! Pussen ♥

Viktor Ericsson.

du kommer fortfarande finnas i mitt hjärta,
men inte på samma sätt som förut.
5/11


foundation tips!

Här kommer personliga tips om foundation. Jag har nästan använt alla. Annars är det kompisar o tidningar som har motiverat till min tanke. Jag vet inte riktigt om priserna stämmer. Så om något är helt åt skogen så får man gärna säga till. Enjoy! ♥
          
1. id bare minerals          2. Isadora high          3. Make up store 
    425:-                             performance 200:-     foundation matt
                                                                                       250:-

       
4. Max Factor colour       5. Dior Nude 485:-      6. The body shop
   adapt 175:-                                                                 230:- 
  1. Den här är en kändisfavorit och är enligt veckorevyn bäst i test. Den är en mineralfondation i pulver som gör den lätt att aplicera. Prisvärd!

  2. En flytande foundation. Den är ganska svår att aplicera enligt mig. Känns kladdigt och luktar inte gott! Men bra för torr hud.

  3. Flytande. En dryg foundation. Lätt att aplicera med bra resultat! Behövs fyllas på en gång under dagen. Inte bra i regn, försvinner på en gång.

  4. En ungdoms favorit. Apliceras bäst med en svamp. Behövs fyllas på under dagen. Prisvärd!

  5. Klart min favorit! Lätt att aplicera. Håller i ur och skur. Lätt värd pengarna om man vill ha en riktigt bra foundation!

  6. En foundation utan olja i vilket gör att den inte täpper till porer. Bra för torrhud. Icke djurtestat!

jag ser det snöar.

Lördag
Idag så var jag med Josefine på stan en snabbis. Blev en mössa till inköp. Julen har varit bra. Synd att den redan är över. Senare så ska jag träffa Malin får se vad vi hittar på. Nu ska jag dricka te och mummsa på en lussebulle!


WESC 300:-

Snö & sol!

Godmorgon bloggläsare (;

Solen lyser, snön glittrar det är 3 dagar kvar till julafton. Vad kan bli bättre? Snart kommer min mormor hit = julkänsla! Här kommer lite julklappstips som man kan köpa:

tofflor - världens bästa pappa /wedins(nya wedins)
kuddfodral - kär lek /village
Pocketböcker
choklad
biopresentkort
orgasmatron (hårmassör jämförs med en orgasm) /teknikmagasinet
spikmatta /intersport elr. stadium

Där var lite förslag för de som har svårt. Nu ska jag julstäda och julpynta mitt rum!

ingen idol utan nicklas!


Kvällen tillbringades till att lyssna på Nicklas Hocker från idol. Han är ju bara för bra! Sök på youtube, och passa på att spana in när bagges glas flyttar på sig. pusspånicklas! & älska hans leende. ♥


älskade viktor.

Fredag
Idag så hade man först julavslutning sen så drog man till marieberg med Hampus & Josse. Riktigt trevligt måste jag säga. Sen drog jag vidare hem till Viktor. Vi busade som vanligt. Sen så drog vi till Lillånhallen och kollade på hans lag som skulle möta 95orna. Sen drog jag hem runt elva. Då förflyttade jag mig till sängen o somnade.

Lördag
Legat i sängen hela dagen har inte orkat göra något! Imorgon ska örebro möta västmanland (distriktslag). Så då blir det upp tidigt. Men nu så ska jag julstäda lite. Ha det gott.


gustavsvik!

Tjena allihopa som läser!
Idag så var jag med klassen på gustavsvik. Först gjorde vi något simtest efter det så var vi på upplevelsebadet och stojade lite. Sen var det tillbaka till skolan, då promenerade jag tillsammans med Sophie, Angelica & Frida. När vi kom tillbaka hade vi julpyssel och bytte julklappar. Sen så fick jag veta att jag och frida ska läsa ur bibeln imorgon på skolavslutningen. Det är bara att hålla tummarna på att det ska gå bra!

Jag är inte helnöjd med min design. Får se hur den blir. Ska fixa till den iaf.


LARS WINNERBÄCK

Den här mannen är inget annat än KUNG

Bloggen!

Tjuuuuuuu, jag har bestämt mig för att blogga lite igen. Det var ett tag sen nu och jag känner att det är dags nu igen. ;) Snart är det JULLOV! Riktigt skönt. Snart så drar jag till tränings avslutningen för den här säsongen. Ingen förlorad match för IFK Kumla IBK ungdom. Nice flickor. Josse är gull.

RSS 2.0